sponsor

18 Ekim 2014 Cumartesi

Ramazan Bayramı Sözleri

Ramazan Bayramı Sözleri, Ramazan Bayramı Mesajları, Yeni Ramazan Bayramı Sözleri Kısa yer alır. Ramazan Bayramı Sözleri, Ramazan Bayramı Mesajları, Yeni Ramazan Bayramı Sözleri Kısa, 2015 Ramazan Bayramı, 2015 Facebook Ramazan Bayramı Mesajları, Kısa En Güzel Ramazan Bayramı Mesajları 2015

Sitemizde 2015 Ramazan Bayramına özel sözler bulunmaktadır. Ramazan ayı sözleride sitemizde bulunmaktadır. Sizlerde ramazan ayının hemen sonunda gelen ramazan bayramıyla ilgili sözler bulmak istiyor ve arkadaşlarınıza göndermek istiyorsanız hemen sitemizde dolaşın!

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI...Ramazan Bayramı bu yıl 18 Temmuz 2015 Pazartesi gününe denk geliyor. En güzeli bayramı beraber geçirmek olsa da imkanı olmayanlar için telefon açıp kutlamak da güzel. Fakat siz "Kutlamayı yazarak ifade edeyim diyorsanız" Siz sevgili takipçilerimiz için biribirinden güzel Ramazan Bayramı mesajları bu sayfada derledik. Sevdiklerinize bu mübarek günde uygun gördüğünüz Ramazan Bayramı mesajları 2015 cep telefonunuzdan sms olarak sevdiklerinize gönderebilirsiniz. İşte 2015 Ramazan Bayramı Mesajları Güzel sms'leri...


*|* Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarım.

*|* İslam"ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.

*|* Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

*|* Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

*|* Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım..

Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Sohbet Sitemiz: Sohbet Odaları

Güzel Sözler Sitemiz: Güzel Sözler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder