sponsor

13 Kasım 2014 Perşembe

Kısa Ramazan Bayramı Mesajları

Kısa Ramazan Bayramı Mesajları, 2015 Kısa Ramazan Bayramı Mesajları, Harika Kısa Ramazan Bayramı Mesajları, Yeni Kısa Ramazan Bayramı Mesajları, Kısa Ramazan Bayramı Mesajları 2015, Arkadaşa Kısa Ramazan Bayramı Mesajları, sevgiliye Kısa Ramazan Bayramı Mesajları, Sms Kısa Ramazan Bayramı Mesajları





Ramazan Bayramında Dostlarınıza,Akrabalarınıza,çevrenize göndereceğiniz En güzel Bayram MEesajları


Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun
Bu Mübarek Ramazan Bayramı'nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

Bizi yataran ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayaramınız Mübarek Olsun.

Bu Mubarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gözlerinizde Umut Atrafınızda Sevgi olsun ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun


Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

Bu ramazanda Birlikte Aynı Sofrada yer Almasakta Bayramda yanınızda Olacağız Mutlaka.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Ramazan geldi Evimize Bereket Getirdi Sofralarımıza Yine, Ramazan Bitsede Bu Ay, Bayramda Yanınızdayız Her An, Ramazan Bayaramızı Kutlarız. 

Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Sohbet Sitemiz: Sohbet Odaları

Güzel Sözler Sitemiz: Güzel Sözler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder