sponsor

18 Ekim 2014 Cumartesi

Ramazan Bayramı Sözleri Kısa

Ramazan Bayramı Sözleri kısa, Ramazan Bayramı Mesajları kısa, Yeni Ramazan Bayramı Sözleri Kısa yer alır. Ramazan Bayramı Sözleri, Ramazan Bayramı Mesajları, Yeni Ramazan Bayramı Sözleri Kısa, 2015 Ramazan Bayramı, 2015 Facebook Ramazan Bayramı Mesajları, Kısa En Güzel Ramazan Bayramı Mesajları 2015

Sitemizde 2015 Ramazan Bayramına özel sözler bulunmaktadır. Ramazan ayı sözleride sitemizde bulunmaktadır. Sizlerde ramazan ayının hemen sonunda gelen ramazan bayramıyla ilgili sözler bulmak istiyor ve arkadaşlarınıza göndermek istiyorsanız hemen sitemizde dolaşın!

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI...Ramazan Bayramı bu yıl 28 Temmuz 2014 Pazartesi gününe denk geliyor. En güzeli bayramı beraber geçirmek olsa da imkanı olmayanlar için telefon açıp kutlamak da güzel. Fakat siz "Kutlamayı yazarak ifade edeyim diyorsanız" Siz sevgili takipçilerimiz için biribirinden güzel Ramazan Bayramı mesajları bu sayfada derledik. Sevdiklerinize bu mübarek günde uygun gördüğünüz Ramazan Bayramı mesajları 2014 cep telefonunuzdan sms olarak sevdiklerinize gönderebilirsiniz. İşte 2014 Ramazan Bayramı Mesajları Güzel sms'leri...

Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayaramınız Mübarek Olsun. 

Bu Mubarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gözlerinizde Umut Atrafınızda Sevgi olsun ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun


Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

Bu ramazanda Birlikte Aynı Sofrada yer Almasakta Bayramda yanınızda Olacağız Mutlaka.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
 

Ramazan geldi Evimize Bereket Getirdi Sofralarımıza Yine, Ramazan Bitsede Bu Ay, Bayramda Yanınızdayız Her An, Ramazan Bayaramızı Kutlarız.

Dualarım Sizinle Birdahaki ramazan Bayramında Güzel Anılara imza Atmak dileği iLe Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun.
 

Gülerek bitti Mübarek Ramazan Ayı, Şimdi Ellerim Havada Dua Ediyorum Yaradanıma Bu Mübarek Ramazan Bayramında herkez Mutlu Olur inşallah Dualarım ALLAH ıma..

Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Sohbet Sitemiz: Sohbet Odaları

Güzel Sözler Sitemiz: Güzel Sözler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder